Book Publishing - Vivienne Studio New Website

Go to content

Main menu:

Vivienne Studio Uitgever
Vivienne Studio is de boekuitgever van het kookboek "My World of Cooking - De Wereldkeuken Vol. 1". Het hele productie van dit boek is in Nederland gedaan - vanaf het idee, de recepten, de fotografie, de vormgeving, het afdrukken, de boekuitgeven en de distributie. In het boek zijn meer dan 480 professionele foto's van de gerechten opgenomen. Van eenvoudige recepten tot uitdagende recepten voor de wat gevorderde koks. Elk recept is uniek en de bereidingswijze wordt stap voor stap beschreven. De meeste recepten zijn authentiek en komen uit landen zoals Nederland, Indonesië, Hong Kong, Korea, Japan, Marokko, Thailand, Vietnam en China. Alle recepten zijn in Nederlands en Engels geschreven omdat dit kookboek wereldwijd te koop is in 2017. De auteur van dit kookboek, Vivien de Laak, wil via dit kookboek authentieke Nederlandse gerechten promoten ook buiten Nederland.

Vivien de Laak laat u zien dat thuis koken gevarieerd en interessant kan zijn. Thuis koken is een levenslange reis voor iedereen die een liefdevolle thuiskok voor familie en vrienden wil zijn. Wees nieuwsgierig en open-minded. Misschien krijgt u een heel nieuw idee over thuis koken en wordt u uiteindelijk verrast door uw eigen, tot nu toe onbekende, talent voor koken!

Dit kookboek is verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels inclusief bol.com, bruna.nl, blokker.nl, amazon.nl, amazon.fr of via de Facebookpagina van Vivien's Cooking, of vraag er naar bij de boekhandel bij u in de buurt.

 

(1e foto/ links) 12 januari 2017, De Gelderlander
(2e foto/ rechts) Drukkerij: Vanderperk Groep, Groot Ammers, The Netherlands
The printing of cookbook 'My World of Cooking - Vivien de Laak' in the Netherlands.
Inkijkexemplaar van 'My World of Cooking - De Wereldkeuekn Vol.1" by Vivien de Laak
 
Copyright ©Vivienne Studio NL 2019. All rights reserved. btw-id: NL002446501B79
Zie de desktop versie van deze website voor privacybeleid, copyright en disclaimer.
Back to content | Back to main menu