Photo Studio - Vivienne Studio New Website

Go to content

Main menu:

Fotografie mogelijkheden
Bent u opzoek naar een professionele, gezellige, betaalbare en betrouwbare fotoshoot voor prachtige foto's? Als u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bent, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Videoproducite
Geïnteresseerd in de mogelijkheden van videoproductie? Om uw belangrijke levensmomenten nog mooier vast te leggen, is een video zinvol en waardevol. Wij hebben ervaren producer for professionele videoproductie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor particuliere en bedrijfsdoestellingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken.

Studiofotografie (Studio Photography)
Denkt u aan een professionele fotoshoot in een fotostudio? Dit kan voor een portretsessie of familie fotoshoot, bedrijfportretten, productfotografie en commerciele fotoshoot zijn. Onze ervaren fotograaf is gespecialiseerd in studio kwailiteit foto's met een persoonlijke tint en vooral portretten.

Fotografie op locatie (Onsite Photography)
Een professionele fotoshoot op locatie voor bijna elke gelegenheid, o.a. een portretsessie of familie fotoshoot bij u thuis, bedrijfportretten bij u op kantoor, bedrijfsfotografie, schoolfotografie en productfotografie.

Al eens gedacht om een fotoshoot cadeaubon te geven?
Een cadeaubon van een fotoshoot is een leuke verrassing voor je familie, vrienden en zakenpartners. Het bedrag kunt u zelf bepalen. Wij adviseren u graag voor de mogelijkheden.

Tarieven
Studio fotoshoot sessie:
€200 per dagdeel excl. fotobewerking van €5 per foto.

Onsite fotoshoot sessie:
€200 per dagdeel excl. fotobewerking van €5 per foto, reiskosten en reisuren.

Videoproductie:
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!

*Alle tarieven zijn excl. btw.

Privacy van onze klanten
Vivienne Studio respecteert de privacy van onze klanten. Daarom hebben wij de foto's van onze klanten niet online gezet. Nieuwe klanten zijn van harte welkom om een kijkje te nemen van onze fotografie tijdens een vrijblijvende afspraak in onze studio.


 
Copyright ©Vivienne Studio NL 2019. All rights reserved. btw-id: NL002446501B79
Zie de desktop versie van deze website voor privacybeleid, copyright en disclaimer.
Back to content | Back to main menu