Web Development - Vivienne Studio New Website

Go to content

Main menu:

Webdesign
Een mooi webdesign is niet voor iedere ontwerper weggelegd. Daarnaast hebben wij veel professionele technieken in huis, inzicht in (online) marketing en de web usability van uw klanten. Bovendien geven wij iedere klant maatwerk en echt persoonlijke aandacht.

  • Heeft u een nieuwe website nodig?
  • Bent u niet tevreden met uw huidige website?
  • Wilt u een mooie website met responsive webdesign? Een responsive website past zich aan, aan het scherm een bezoeker de website bezoekt. Uw website wordt goed getoond voor alle bezoekers op hun smartphones, tablets, laptops en desktop PCs.
  • Wilt u een overzichtelijke website die gebruiksvriendelijk is voor uw klanten?
  • Wilt u uw website goed beveiligd?
  • Heeft u een bedrijflogo of grafisch ontwerp nodig?
  • Wilt u liever niet zelf het onderhoud van de website doen?

Als u één van de bovenstaande vragen heeft, dan bent u op het juiste adres. Wij willen u graag overtuigen met onze ervaring en creatieve ideeën.
De Web Developer
Na haar studie wertke Vivien aantal jaren in de banksector, waaronder de Bank Nationale de Paris, Union Bank of Switzerland en Bank of China. Totdat op een moment wilde zij nieuwe ervaring in andere branche hebben. Haar computervaardigheden was opgebouwd tijdens haar opleiding bij de universiteit en het werk bij Intel Corporation. Daarna om nog meer werkervaring te hebben, was Vivien bij een TV zender geland. Zij werkte als programme scheduler, webmaster, content producer of sales and marketing en producent van grafisch ontwerp en programma promo. Momenteel is Vivien bezig met de opleiding, Professional Certificate in Computer Science and Web Programming van de Harvard University. De opleiding zal in 2020 afronden. "Blijven leren en ons vermogen te versterken is een 'must'. Zodat kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.", aldus Vivien.
 
Copyright ©Vivienne Studio NL 2019. All rights reserved. btw-id: NL002446501B79
Zie de desktop versie van deze website voor privacybeleid, copyright en disclaimer.
Back to content | Back to main menu