Photographer - Vivienne Studio New Website

Go to content

Main menu:

Fotograaf
Onze fotograaf en producer, Vivien de Laak, heeft meer dan 10 jaar ervaring als producent bij internationale TV zender van News Corporation, en programma productiebedrijven in Hilversum en Amsterdam. Na de lancering van haar eerste boek en naast het werk van videoproductie and pianoles geven, wil zij haar ervaring en vaardigheden van fotograferen volledig kunnen gebruikt worden.

Vanwege Vivien's ervaring in the TV sector, videoproductie en fotografie zijn ontgetwijfeld twee van haar meerdere passies geworden. Vooral fotografie, "Toen ik klein was, ging ik als model met mijn vader mee naar verschillende fotoshoot locaties. De fotoshoots waren georganiseerd door een grote fotoclub van een universiteit. Sinds toen heb ik fotografie heel leuk gevonden. Het leukste was dat ik mocht de mooie cameras van mijn vader gebruiken! Dus mijn vaardigheden van fotografie zijn zo opgebouwd.", aldus Vivien.

Op de Facebook pagina's van Vivienne Studio en Vivien's Cooking, kunt u een deel van haar werk bekijken.

Bent u opzoek naar een professionele, gezellige, betaalbare en betrouwbare fotoshoot voor prachtige foto's? Als u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en tarieven bent, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zien u graag tegemoet voor een professionele en gezellige fotosessie!


Freelance fotograaf
Af en toe werken wij samen met freelance fotografen voor speciale projecten, zoals een prachtig project 'Thank You, Vincent'. Als u interesse heeft om samen met ons te werken, heel graag! Stuur dan een e-mail naar info@viviennestudio.nl. Wie weet, misschien kunnen wij samen mooie projecten bedenken!


 
Copyright ©Vivienne Studio NL 2019. All rights reserved. btw-id: NL002446501B79
Zie de desktop versie van deze website voor privacybeleid, copyright en disclaimer.
Back to content | Back to main menu